Thursday 23 October 2014

Ediția 2 de Wonder Boutique Se Anunță Mai Mult Decât Spectaculoasă!

Ne-am decis să înfruntăm ziua asta ploioasă cu un capuccino cald, o plăcintă cu mere și un nou post despre ce se va întâmpla duminică.



De la ultima postare și până azi s-au întâmplat lucruri minunate pentru Wonder Boutique: presa a scris despre noi (Metropotam, Șapte Seri, Get Lokal, Vin Și Eu etc.), bloggerii la fel, standurile s-au epuizat și am primit nenumărate propuneri de colaborare, care mai de care mai interesante :) .



Așa că noi zicem că se anunță o ediție plină de minunății, cu multe standuri extraordinare și multe surprize pentru toți cei care ne calcă pragul. Facem o mică retrospectivă mai jos, ca să știți și voi ce și cum:

Avem aproape 40 de standuri, cu de toate :) Printre expozanți îi veți întâlni pe:

- La Bernadette: imprimeuri unice, croieli comode, design atrăgător și foarte multă atenție la detalii. Betty investește multă pasiune în tot ceea ce face și asta se vede în fiecare lucru care iese din mâinile ei talentate.



- www.permanentsales.ro este magazinul din visul oricărui shopaholic, cu reduceri de până la 80% la branduri celebre precum Marks & Spencer, Next, Wallis, River Island, Top Shop, Asos, Zara etc.



- Lyria e sinonim cu unicitatea. Poșetele și gențile ei sunt personalizate manual și create special pentru femeile care își doresc să fie originale și moderne în fiecare zi. Toate produsele sunt 100% din piele și sunt manufacturate de meșteri iscusiți de lângă Brașov. www.lyria.ro


- Ana de la www.rochiielegante.ro va aduce un plus de eleganță clasică la Wonder Boutique. www.rochiielegante.ro reprezintă nu numai un magazin virtual unde îți poți găsi cu ușurință rochia de seară, cocktail sau chiar de mireasă, ci și un spațiu plin de inspirație, un atelier de creație și o consignație.


- Henna Journey desenează pe piele poveștile pe care le ai de spus sub forma unor tatuaje temporare de culoare brună, realizând o fuziune între arta menhdi tradițională și arta corporală contemporană. Laura este artist henna profesionist și duminică vine la Wonder Boutique să ne uimească cu îndemânarea ei!


- The Apothecary se lansează în premieră la Wonder Boutique! Prun The Druggist și Sto The Gallipot personalizează borcane cu multă îndemânare și creativitate. Duminică ne aduc selecția lor de decorative jars pentru Halloween și abia așteptăm să punem și noi mâna pe o sticluță de Love Potion ;)


- Șapte Pisici prelucrează lutul pentru a crea, cu lăbuțe pricepute, accesorii de care te îndrăgostești pe loc! Dumincă vin la Wonder Boutique cu o selecție minunată de broșe și cănuțe colorate!


- L-am convins și pe Sinboy să ne aducă câte ceva din imensa lui colecție de monștri, fie ei desenați, pictați, modelați. Duminică e musai să treceți și pe la standul Junkorama, unde aveți arta lui Sinboy la prețuri de yardsale! Și ca să vă lămuriți cine e volatilul artist, aruncați un ochi pe pagina lui de Behance: https://www.behance.net/sinboy


Autobaza parchează și ea la Wonder Boutique cu un portbagaj plin de muzică bună și surprize pe măsură, exclusiv pentru vizitatorii noștri!




Și cum nu avem cum să enumerăm toate cele aproape 40 de standuri într-un singur post, vă lăsăm să descoperiți singuri toate celelalte minunății duminică, 26 octombrie, de la 11:00 la 19:00, la The Pub Universității!

XoXo,

Wonder Boutique


No comments:

Post a Comment