Wednesday 15 October 2014

Ce Comori Poți Găsi la Târgurile Wonder Boutique

Așa cum promiteam zilele trecute, astăzi scriem un post nou, din perspectiva vizitatorilor de târguri informale- perspectivă pe care am avut-o și noi de nenumărate ori și care s-a soldat uneori cu experiențe extraordinare, alteori doar cu dezamăgire și timp pierdut.

Încă de la lansare ne-am poziționat ca fiind un târg atipic. Suntem unici pe piață prin oferta noastră și prin conceptul din spate, care reunește mai multe tipuri de experiențe.

Wonder Boutique este în parte:
-  yard sale/ flea market,
- târg de obiecte noi nouțe,
- anticariat,
- promotor al artiștilor de toate tipurile (designeri, pictori, artizani, graficieni, producători locali etc.),
- eveniment de networking și socializare între oameni cu interese asemănătoare,
- o potențială platformă de lansare a unor talente locale,
- un workshop cu sfaturi de DIY
și mai ales un loc fresh, cald și relaxat unde poți petrece o duminică minunată alături de prietenii tăi.


Așa că nu-i chiar de mirare dacă pe lângă o experiență plăcută, relaxantă și foarte budget-saving, la noi se întămplă să găsești și...

1. HAINE MIȘTO pe care le-ai "prospectat" sezonul trecut prin Zara, H&M și alte superstores asemenea, dar al căror preț să zicem că te-a dat pe spate (în sensul ăla nu așa bun).
Acum sunt la 10, 20, 30% din prețul inițial așa că n-ai ce să regreți :)





2. Haine și accesorii RETRO, VINTAGE, ATIPICE, TEMATICE etc. Toate păstrate și îngrijite perfect, fiecare dintre ele având potețial să te scoată din mulțime, să te diferențieze de restul, să te pună în valoare.




3. PRODUSE HANDMADE: haine, accesorii, genți pictate manual, cosmetice bio , dulcețuri organice etc.
Multe sunt unicat sau ediție limitată, meșteșugite și decorate cu pasiune de artizani locali.



4. CĂRȚI. MULTE CĂRȚI. Romane, nuvele, cărți de self help, dicționare, manuale, volume de poezii, chic lit, benzi desenate, reviste vechi, you name it. Cu prețuri de tot râsul, de la 2,3 lei la maxim 30-40...



5. MEMORABILIA: Tablouri, ilustrații, suveniruri, obiecte unicat, decorațiuni atipice sau retro. Nu știi niciodată ce mici comori se ascund la anumite standuri, așa că ia-ți timp și caută pe îndelete ;)




6. PRODUSE DE SEZON. La ediția aceasta e Halloween-ul, apoi vine Crăciunul, apoi Dragobete, Paște ș.a.m.d. Te asigurăm că la fiecare ediție de Wonder Boutique vei putea să-ți faci linștit cumpărăturile de sezon!



Adaugă la astea câteva surprize și momente inedite, gândite for your entertainment și diferite de la o ediție la alta și ți-ai făcut deja o idee despre Wonder Boutique.

P.S. Suprizele le ținem secret și rezervate doar celor care ne trec pragul ;).


Te așteptăm la Ediția Nr. 2 pe 26 Octombrie 2014, de la 11:00 la 19:00, la The pub Universității!

Cu drag,

Wonder Boutique


No comments:

Post a Comment