Monday 17 November 2014

Ar trebui oare să treci pe la Târgul de Minunății?


În mai puțin de o săptămână începe cea de-a III-a ediție a Târgului de Minunății de la The Pub Universității. Dacă până acum nu te-ai hotărât să ne faci o vizită, ne-am gândit să venim în întâmpinarea ta și să te ajutăm să te decizi dacă ar trebui să ne incluzi pe lista activităților tale de weekend :)



Așadar, dacă bifezi măcar jumătate din punctele de pe check list-ul de mai jos, noi zicem să treci pe la noi duminică, 23 noiembrie, între 11 și 19:


1. Bărbat sau Femeie?



Nu contează, pentru că la Târgul de Minunății vei găsi produse pentru ambele sexe. Obiecte vestimentare, accesorii, obiecte de decor, cărți, produse cosmetice, deserturi organice etc. Cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău!


2. Tânăr sau în floarea vârstei?



Nici asta nu contează, pentru că la fiecare ediție ne asigurăm că avem produse adresate mai multor categorii de vârstă, începând de la hăinuțe și obiecte pentru cei foarte mici până la bunicii care îi însoțesc :)


3. Pasionat de shopping sau nu?


Dacă răspunsul tău e DA, atunci cu siguranță merită să ne faci o vizită.
Indiferent dacă preferi shoppingul clasic sau cumpărăturile pe îndelete, mall-urile sau buticurile mici și intime, designerii faimoși sau producătorii autohtoni de handmade, ofertele de listă sau vânătoarea după mici chilipiruri.
La Wonder Boutique ai șansa să găsești atât produse apartinând unor branduri de renume cât și obiecte unicat, realizate cu multă pasiune și migală de oameni talentați și dedicați. Nu degeaba o numim o mică vânătoare de comori ;)

Dacă răspunsul tău e NU, te provocăm totuși să ne treci pragul măcar o dată.
Pentru că "pasionat de shopping" sau nu, și tu ai nevoie de haine, obiecte de decor, cărți sau accesorii și mai devreme sau mai târziu va trebui să îți calci pe inimă și să ieși la cumpărături :) Și atunci de ce n-ai face-o într-un loc unde poți găsi oferte speciale, produse unicat, prețuri mai mult decât decente și o atmosferă atipică, plăcută și relaxantă?
Unde mai pui că la sfârșitul sesiunii tale de cumpărături, te poți opri să savurezi pe îndelete o cafea, o bere sau unul din meniurile speciale la preț redus, oferite de The Pub Universității exclusiv în ziua târgului?


4. Amator de vintage sau nu?


Dacă faci parte dintre cei care înțeleg că adevăratele comori merită să se transmită de la un posesor la altul, atunci Târgul de Minunății este locul ideal pentru tine.

Dacă nu ești însă încântat de conceptul de second hand, îți punem la dispoziție nenumărate standuri cu obiecte noi nouțe, la prețuri care te vor face cu siguranță să zâmbești.
Oricare ar fi preferințele tale, noi zicem că "ești acoperit" :)


5. Amator de duminci liniștite alături de prieteni sau un adevărat "weekend trooper"?


Știm că programul tău este încărcat și weekendul este în general rezervat relaxării, distracției și socializării cu prietenii.
Știm însă și că ai nevoie, ca noi toți, de o reîmprospătare a garderobei every once in a while, de o decorațiune nouă pentru apartamentul tău sau de un cadou pentru ziua de naștere a unui prieten.
Tocmai de aceea ne-am gândit să îți oferim o experiență atipică, un loc neconvențional unde poți nu numai să vii cu prietenii tăi și să-ți cumperi tot ce ai nevoie, ci și să rămâi să savurezi ceva bun alături de ei. Pe scurt, un butic-cafenea, un magazino-restaurant, o combinație unică între două din cele mai plăcute activități de weekend.


Așa că dacă ai bifat măcar 2 sau 3 din punctele de mai sus, include-ne în agenda ta duminica aceasta! Ceva ne spune că îți vei dori să te întorci la fiecare ediție de acum încolo ;)

Cu drag,

Echipa Wonder Boutique





No comments:

Post a Comment