Sunday 12 October 2014

Cel Mai Nou și Atipic Târg de Minunății din București!

Născut din pasiunea pentru slow shopping și reinventare, Wonder Boutique își propune să fie unul din cele mai variate și atipice târguri lunare din București.



Printr-un joc de cuvinte – Wonder (minune, minunăție) și Wander (a umbla, a căuta, a călători), alăturate cuvântului Boutique, identitatea vizuală a noului brand comunică pe scurt conceptul cheie: un butic ambulant, cu minunății pentru toți și toate, care țintește cu fiecare ediție din ce în ce mai sus.
Spre deosebire de majoritatea târgurilor de gen, Wonder Boutique se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților, celor pasionați de modă dar și celor ce caută obiecte unice, de colecție sau decorațiuni ingenioase.
Organizatoarele își propun să transforme fiecare ediție Wonder Boutique în locul acela frumos și atipic unde te duci, însoțit de prietenii tăi, să-ți cumperi ceva frumos fără să cheltuiești o avere, să frunzărești o carte, să guști ceva delicios, să asiști la un workshop de DIY și să interacționezi cu alții ca tine.
Târgul este conceput în jurul ideii că noi toți avem diverse lucruri care nu ne mai vin, obiecte de care nu ne mai folosim, cărți pe care le-am citit deja sau suveniruri pe care le-am părăsit prin vreun colțișor de casă, uitând că în contextul potrivit, toate acestea pot deveni micile comori ale altcuiva.
Nu vor fi însă numai lucruri reciclate ci și câțiva artiști și artizani locali, care își doresc să vă surprindă și să vă încânte cu măiestria și priceperea lor.





Ediția 2 se ține la The Pub Universității (Bd. Regina Elisabeta nr. 9, vis-a-vis de Universitate și Librăria Eminescu), pe 26 octombrie 2014, de la 11:00 la 19:00.



În alegerea locației, organizatoarele au ținut cont de câteva aspecte cheie pentru succesul pe termen lung al unui astfel de eveniment: “Ne-am dorit să facem un parteneriat cu o locație cu advărat specială. The Pub s-a dovedit a fi alegerea perfectă care întrunește absolut toate criteriile noastre obligatorii: este o locație ultracentrală și foarte accesibilă cu orice mijloc de transport, extrem de spațioasă, cu un design modern dar în același timp cald și primitor, cu personal excelent și un meniu pe măsură. Este și un concept unic pe piața din Romania, aducând în premieră un mix de avantaje pentru orice client care îi calcă pragul: mesele au draught-uri de bere încastrate a.î. să îți poți turna singur berea de fiecare dată cînd ai chef, tonomat de muzică ca să te asiguri că asculți numai ce îți place, concursuri și premii instant pentru cei mai talentați băutori și un sistem care contorizează live câte beri se beau în toate locațiile The Pub din lume.”  




În ceea ce privește oferta ediției cu nr. II, organizatoarele au fost de acord să ne dezvăluie câteva din minunățiile care vă așteaptă: haine și accesorii noi, handmade și vintage, o ofertă variată de produse pentru domni, obiecte de artă și unicat, bunătățuri delicioase și organice, cosmetice bio, bijuterii realizate cu multă migală și pasiune, suveniruri și memorabilia din diverse colțuri ale lumii.
N-au uitat nici de sărbătoarea oficială a lunii, Halloween. La Wonder Boutique vei găsi costumații, acesorii, decorațiuni și idei de speriat vecinii ;)




Începând cu edițiile următoare, experiența de shopping va fi condimentată cu muzică live, proiecții, răsfățuri culinare și demonstrații din partea unor artiști locali.

Așa că trece-ți de pe acum ziua de 26 octombrie în agendă și hai la marea scotoceală de minunății!

Ne găsești pe facebook la https://www.facebook.com/WonderBoutiqueRomania 
Evenimetul îl găsești aici: https://www.facebook.com/events/956853214331672/

Adresa noastră de e-mail este wonderboutiqueromania@gmail.com

No comments:

Post a Comment